Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2012 22:57 - 123 години от раждането на Адолф Хитлер
Автор: dimenzed Категория: История   
Прочетен: 5240 Коментари: 5 Гласове:
10



 На този ден преди 123 години в малкото градче Браунау на Ин, на Австро-Германската граница започна земният си път Великият Фюрер на Германския народ и Райх Адолф Хитлер!

Преклон пред великата и титанична битка, която той поведе за обединен, единен, вярващ и волеви силен Германски народ; за борбата, която води да издигне една нова Националсоциалистическа Велика Германия от разрухата, за която бяха причина западните плутократи и международни лъжци, и търгаши; за титаничният му сблъсък да спаси древна Арийска Европа от тиранията на Еврейският световен враг; и не на последно място за обединяването на Унгарските и Българските народи и земи!

Преклон и пред всички онези бойци - войници, офицери, генерали, пилоти, моярци, които загинаха по фронтовете. Вие знаехте, че свободата на един народ се състои в това да бъде воден от избран от него Водач. Водач, който е доказал качествата си пред нацията и пред целия свят. Вие не искахте да ви управлява "парламентарно мнозинство" - служещо за параван на безродната клика от еврейски търгаши. Вашият устрем за свобода и героичната ви смърт, бяха наречени “фанатизъм”, но не сте забравени.

Един живот не стига, за да се опишат подвизите на водените от Фюрера безсмъртни воини. Един живот не стига, за да се опишат постиженията на създадената от него държава, защото той бе не само велик държавник, в него се съчетаваха в едно качествата на воина, учителя и реформатора. Дори в известна степен и тези на религиозния водач. 


АКО ДАДЕНО ДЕЛО Е ИЗВЪРШЕНО, ТО ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАЛИЧЕНО. МОЖЕ ДА БЪДЕ ЗАБРАНЯВАНО, СКРИТО, ОПЛЮТО, НО НЕ И ЗАЛИЧЕНО. ДЕЛОТО СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В ИДЕЯ, ЗВУК, МИСЪЛ. ТО БРОДИ ИЗ ПРОСТРАНСТВОТО, ПРОВИРА СЕ НАВСЯКЪДЕ. ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ МОЖЕ НЯКОЙ ДА ГО ВЗЕМЕ И ПРОДЪЛЖИ НАТАТЪК!

Поклон пред святото му дело!


image

imageimageimage

imageimage

image



image
 
http://www.vbox7.com/play:bc2bbc0361






Гласувай:
11



1. nkf - Много рядко с ераждат такива лич...
22.04.2012 11:10
Много рядко с ераждат такива личности, като Хитлер, а и не се раждат случайно. Със сигурност живота, усилията и борбата му не са били напразни. На 9-ти май 1945 г. злото спечели само една битка, но не и войната. В паметта на нашият народ завинаг ще остане спомена, че точно Хитлер помогна България да бъде обеденена от Черно море до Охрид и от Дунава до Бяло море.
Поклон.
цитирай
2. orlinpetkov - Хитлер е изключителна личност. ...
22.04.2012 17:54
Хитлер е изключителна личност. Успял да поведе един народ към нови висоти. Организирал е творческият потенциал на германското научно общество. Тепърва предстои неговата реабилитация, както и тази на Германия. Прекрасен народ и страна.
цитирай
3. dimenzed - Хитлер е изключителна личност. ...
22.04.2012 18:49
orlinpetkov написа:
Хитлер е изключителна личност. Успял да поведе един народ към нови висоти. Организирал е творческият потенциал на германското научно общество. Тепърва предстои неговата реабилитация, както и тази на Германия. Прекрасен народ и страна.


Наистина е така! Рядкост са днес народи като Германският, който в цялостта си е възпитан, културен и интелигентен народ. А Хитлер просто изуми света със своя водачески, ораторски, реформаторски и предвидлив гений. Велика Германия, която той създаде е без прецедент в световната история, от гледна точка на която и да е област - икономическа, социална, политическа, културна, военна, териториална и т.н.
цитирай
4. dimenzed - Определено е имал качества щом се е ...
24.04.2012 22:23
aries70 написа:
Определено е имал качества щом се е преборил да стане Канцлер на Германия. Но историята се пише от победителите. Никой не съди Победителите - Горко на Победените. Победените ги съдят както за собствените им грешки така и за грешките на Победителите.


По тази логика, историята е пълна с лъжи и фалшификации, насадени именно от т.н. "победители". Тук трябва да се направи едно важно уточнение - Германския Райх беше победен само във военно отношение на стратегическо ниво, но не и идеологически (идеологията на Националсоциализма е непреходна), а на тактически оперативно ниво статистиката говори в полза на Вермахта!

П.П. Средното име на Хитлер е Алоис, понеже баща му си сменя името.
цитирай
5. dimenzed - 1. С армия за кратко време - но се п...
21.05.2012 15:14
aries70 написа:
1. С армия за кратко време - но се пролива кръв, търпят се загуби в жива сила и има възможност да загубиш.
2. С идеология за десетки години - не се пролива кръв но се чака дълго, напълно възможно е идеолога да не дожиивее да види постигната цел, има риск идеологията да бъде изопачена или да не отговаря адекватно на реалността след определено време т.е. необходимо е обновяване и преразглеждане на самата идеология в движение.

Това за което пиша са стари, дори древни принципи за постигане на мащабна цел. Тези принципи са все още актуални. Заслужава си да бъде помислено върху тях.

За историята въобще не се съмнявай, че е пълна с лъжи и фалшификации - особенно най-новата. От мен леката!


За онова време почти цяла Европа осъзнава правотата и истинността на Националсоциализма. Това си проличава с европейските съюзници на Хитлер и доброволците, които изпращат на Източния фронт срещу болшевишката чума. Но само идеологията не е била достатъчна срещу Великобритания и ционисткото й правителство или срещу еврейските червени паразити в Кремъл, а друга алтернатива не е имало, освен войната! Обаче всичко, което Хитлер постига не е изгубено или напразно. Той отвори очите на света за евреите и техните марионетни държави, и днес вече все повече и повече хора осъзнават истината, както историческата, така и тази относно идеологията!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dimenzed
Категория: История
Прочетен: 326324
Постинги: 41
Коментари: 156
Гласове: 1078
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031